01.02.2018

Workshop: Visueel vergaderen

9 maanden geleden door Marjolein Huygels

Community Manager , House of Innovation

Deelnemen
  • House of Innovation

  • 01/02/2018

  • 09:30

  • Ticket vereist

In een tijd waarin meetings vaak als een verplicht tijdrovend nummertje worden gezien en smartphones als een lonkend snoepje naast elke koffietas op de vergadertafel ongeduldig liggen te blinken, is de kracht van visueel vergaderen ongelooflijk sterk.

Tijdens deze hands-on workshop leer je praktische en concreet toepasbare visuele en creatieve technieken om je vergaderingen een creatieve boost te geven – van zakelijke cijfer-meeting tot creatieve brainstormsessie. De nadruk ligt tijdens deze workshop op vormelijke aspecten zoals visuele technieken die je op flipcharts en whiteboards kan gebruiken, maar er komen ook andere creatieve technieken aan bod om de aandacht, medewerking en het enthousiasme van een groep te versterken.

Je leert hoe je beelden en grafische elementen kan gebruiken bij het vergaderen, maar ook bij het trainen, coachen, leidinggeven,… zowel voor grote als kleine groepen of tijdens een individueel gesprek. De visuele technieken die je leert, kan je ook gebruiken als alternatief voor een klassieke PowerPoint presentatie of om je slides visueler te maken.


Meer info & inschrijvingen: www.hoi.be/events

Event link: 
http://hoi.be/events/visueel-vergaderen/
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie