16.02.2017

Workshop Bloggen

2 jaren geleden door Marjolein Huygels

Community Manager , House of Innovation

Deelnemen
  • House of Innovation

  • 16/02/2017

  • 09:30

  • Ticket vereist

Interesse in bloggen of schrijven voor het web? Voor persoonlijke of professionele doeleinden? Of je nu je bedrijf in de kijker wilt zetten, of er gewoon een hobby van wilt maken, een blog is een goede manier om zowel jezelf als anderen te verrijken.

Wat?

In deze opleiding leer je hoe je zelf een blog opstart, wie het doelpubliek van jouw product is, welke platformen je kan gebruiken, hoe je een planning maakt,…. Je leert over de verschillende mogelijkheden en stijlen en leert de juiste toepassingen voor elk doelpubliek.


Op het programma:

Waarom bloggen? Wat wil je ermee bereiken op korte en lange termijn?

Over welk onderwerp schrijven? Wat is er zo speciaal aan je bedrijf? Wat wil je delen met je lezers?

Voor wie schrijven? Wie is het doelpubliek van jouw product? Of wie deelt er jouw passie?

Hoe een blog opstarten? Welk platform? Hoe maak je je planning?


Voor wie?

Wil je je bedrijf of product promoten en een zo groot mogelijk publiek bereiken? Schrijf je dan zeker in voor deze opleiding. Maar ook iedereen die een brede en persoonlijke interesse in bloggen heeft, is van harte welkom!


Door Punt

Punt is een team van ervaren contentstrategen en copywriters met een achtergrond in user experience. Ze gaan voor prikkelende en overtuigende digitale content en tijdens deze opleiding nemen ze je mee in de wondere wereld van het bloggen.

Event link: 
http://hoi.be/events/workshop-bloggen/
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie