17.10.2017

Wil je leren speechen als een baas? Onze Sprekersacademie in Mechelen zoekt zes kandidaten!

1 jaar geleden door Guest (niet gecontroleerd)

Deelnemen WijzigenVerwijderen
  • Het Oh! Mechelen

  • 17/10/2017

  • 19:00

Tegenwoordig is de nood hoog aan kwalitatieve keynote speakers die de creatieve sector op een professionele en bevlogen manier kunnen vertegenwoordigen. Dit niet enkel op lokale events van sectorfederaties als essenscia of Voka, maar ook op internationale events zoals de World Creativity Fora, de fameuze TedX conferenties, de beurs van Milaan of zelfs handelsmissies.

Ben jij een mondige creative mét plankenkoorts?
Wil je leren speechen?
Heb je goesting om een bom van een presentatie te kunnen maken?

Dankzij onze sprekersacademie in Mechelen kan je de klok in je stem op ons podium laten luiden!

Stel je nu kandidaat via http://sprekersacademie9mechelen.eventbrite.nl


DOELSTELLING

Ongeacht het niveau bij aanvang blijft het de doelstelling dat elke deelnemer zijn of haar presentatieskills aanzienlijk verbeterd heeft op het einde van de training. De uiteindelijke presentatie die ze moeten geven zal gaan over hun eigen ervaringen in het ondernemerschap, aangevuld met een vlotte insteek. Boeiende en eigenzinnige inzichten zullen daarnaast niet enkel potentiële klanten maar ook het groot publiek kunnen overtuigen van de meerwaarde van creativiteit en design.

Deze TED-waardige presentatie van om en bij de twaalf minuten wordt zo de ideale basis om al hun komende pitches op topniveau te brengen. Na verloop van tijd willen we zo komen tot een aantal inspirerende topsprekers op (inter)nationaal niveau die we actief trachten te boeken als sprekers op belangrijke evenementen.


COACHING

Voor deze opleiding werken we samen met Inspiring Speech: Peter Perceval en zijn team helpen je om helder en authentiek te communiceren met een tastbare impact voor elk publiek.

Coaches: Peter Perceval (tekst, humor), An Nelissen (speltechnieken) en Marit Stocker (stemcoach).


DEELNEMERS

Maximum 6 deelnemers per groep.

Je moet zelfstandig zijn of een vennootschap hebben om in aanmerking te komen voor de KMO portefeuille. Daarboven is het ook vereist dat je als professioneel ontwerper en/of zaakvoerder gevestigd bent in de regio Antwerpen, en uiteraard actief bent in de ruime zin van de creatieve economie.


PRIJS / TUSSENKOMST IN KOSTEN

6 live sessies en 5 webinars : €1.300 + btw 21%

Inspiring Speech factureert rechtstreeks aan de deelnemer.

Het deelnemersgeld wordt voor 60% door de ondernemer gefinancierd en 40% door de KMO portefeuille.

Als de deelnemer de cursus succesvol beëindigd via het deelnemen aan de publiekspresentatie waarmee de opleiding wordt afgerond, mag hij voor deze presentatie een forfaitair bedrag factureren aan ANTWERP. POWERED BY CREATIVES van €325 + btw 21%. De feitelijke kost voor de deelnemer komt daarmee op €455, btw exclusief.


DE VOLGENDE ACADEMIE START OP 17 OKTOBER 2017 TE MECHELEN

De 6 live coachingsessies gaan door in het Oh! in Mechelen op 17/10, 24/10, 07/11, 21/11, 05/12 en 12/12, van 19 tot 22u.

Ook worden er 5 webinars online vrijgegeven aan alle deelnemers.

Het resultaat, de publieke speech, zal doorgaan op 19/12 in Mechelen, onder de noemer Inspiration Talks.

REGISTRATIE

Na je kandidatuur bezorgen wij bij mogelijke deelname alle praktische info mbt KMO portefeuille.

Uiterlijk tegen 30 september bevestigen wij je deelname aan de Sprekersacademie.Sprekersacademie: de beste opleiding presentatietechnieken voor ondernemers | APBC

Event link: 
http://sprekersacademie9mechelen.eventbrite.nl
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie