Wij helpen je met het opstarten van je eigen coworkingplek.

2 jaren geleden door Klara De Smedt

Ben je ondernemer en heb je plaats over, zoek je goed gezelschap, wil je kennis delen met anderen?
Dan overweeg je misschien om een coworkingplek te starten?

DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK was 10 jaar geleden de allereerste coworkingplek in België en kent alle valkuilen, tips, trucs en voorwaarden om je coworkingplek goed te starten én optimaal te runnen. Coworken staat voor delen en open source: wij schrikken er niet van terug om onze volledige expertise en contacten te delen.
Beter een netwerk van degelijke partners die kunnen samenwerken dan elkaar beconcurreren.

Hoe start ik met een coworkingplek?

In een persoonlijke coaching van 2u bekijkt Klara De Smedt -manager van de Winkelhaak- samen met jou je plannen, middelen en doelstelling. We vertellen je niet alleen alles over de voor-en nadelen van je locatie, het stimuleren van interactie, de workload, maar lichten je ook alles toe over het fiscaal en juridisch kader van je werkplek. Bovendien krijg je van ons een voorbeeldovereenkomst die je mag aanpassen volgens jouw profiel en kan gebruiken voor het contracteren van je eigen coworkers.

Prijs: €199,00 + 21% btw, inclusief digitale kopie van de voorbeeldovereenkomst.
Contact: klara.desmedt@winkelhaak.be 


Het financieel plan van mijn coworkingplek: onderzoek van rendabiliteit en haalbaarheid.

Heb je een locatie en zijn alle parameters bekend, dan kan Klara De Smedt samen met jou becijferen wat je kosten, omzet, investeringen en rendabiliteit zal zijn. Geen standaard A4 van je boekhouder maar een op maat gemaakt simulatiedocument waar je ook achteraf mee kan werken. Eens je bezig bent met exploitatie kan je er bovendien mee aftoetsen af alles financieel goed gaat met je coworkingplek.

Prijs: €250,00 + 21% btw
Contact: klara.desmedt@winkelhaak.be 

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie