25.04.2018

Vierentwintig Award Winning Designers op 25 april in Cinema Zuid!

10 maanden geleden door Nico Dierickx

Community Manager , ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Deelnemen
  • Cinema Zuid

  • 25/04/2018

  • 19:00

  • Ticket vereist

Award Winning Designers is een eerbetoon aan 24 ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2017 in de prijzen vielen. De community ANTWERP. POWERED BY CREATIVES zet deze ontwerpers in the spotlight met 24 prachtige videoportretten, gemaakt door productiehuis de Machine. Deze campagne geeft het brede publiek de kans om de -vaak onbekende- ontwerper achter het product, de bedenker van de campagne en de maker van het beeld te leren kennen en zo de drijvende krachten achter de creatieve economie zichtbaar maken. Alle portretten worden tijdens het lanceringsevent gepresenteerd door Sarah Vandeursen van De Ideale Wereld op woensdag 25 april in Cinema Zuid.

Voor de designers is dit de kers op de taart want op deze avond krijgt het publiek elk van de 24 microdocu's te zien en krijgen de winnende ontwerpers ook hun podiummoment met Sarah Vandeursen. Met netwerkdrink achteraf krijgt het publiek ook nog de kans om met de laureaten een vlotte babbel te slaan. Iedereen is dan ook welkom: van KMO en creatief ondernemer tot fans van topdesign en uitgekiende stielen.

Het aantal inschrijvingen is beperkt op 180 personen, dus wees snel! 

Inschrijven kan enkel via http://awd2018.eventbrite.be

Bekijk de trailer hier.

Event link: 
http://awd2018.eventbrite.be
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie