13.10.2016

Uitreiking en boekvoorstelling OVAM Ecodesign Award voor studenten

2 jaren geleden door Evelyn Lafond

beleidsmedewerker ecodesign , OVAM

Deelnemen
  • Winkelhaak, Antwerpen

  • 13/10/2016

  • 17:00

Op 13 oktober 2016 reikt de OVAM voor de 10de keer de OVAM Ecodesign Award voor studenten uit. Kom als eerste kennismaken met de winnaars en hun creatieve ontwerpen bewonderen.

10 jaar Ecodesign Awards laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan. We presenteren je op 13 oktober dan ook 10 sterke verhalen van evenveel winnaars over de jaren heen. Leidraad vormt de vraag waar deze ontwerpers nu staan in hun carrière. Speelt ecodesign nog steeds een rol in hun ontwerpen? En welke raad hebben ze voor de nieuwe generatie? Ontdek het allemaal in het boek waarvan wij je die avond graag een exemplaar overhandigen.

Aansluitend opent de tentoonstelling met onze winnaars van 2016 en het overzicht van de 10 sterkste verhalen uit 10 jaar Ecodesign Awards. Deze tentoonstelling kun je nog tot en met 26 november 2016 gratis bezoeken in het Designcenter De Winkelhaak.

Het netwerkmoment aansluitend op de uitreiking wordt u aangeboden door de Stad Antwerpen.

PROGRAMMA__________________________________________________________________________________________

17u00 Verwelkoming door de OVAM en voorstelling van het boek over 10 jaar Ecodesign Award voor studenten.

17u10 Winnaars Sep Verboom en Thomas Boydens uit 10 jaar Ecodesign Award voor studenten aan het woord

17u40 Uitreiking van de OVAM Ecodesign Award 2016 voor studenten door mevrouw Henny De Baets, aministrateur-generaal van de OVAM

18u20 Netwerkmoment met hapje en drankje

Event link: 
http://www.ecodesignlink.be/nl/studentenaward
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie