Stage doen in een coworking in een fort?

3 jaren geleden door Dette van Zeeland

Organisatie, team en start-up coach en community manager , Golven Maken

Wij zoeken een enthousiaste marketing, sales en/of eventstagiair(e)!

In het binnenfort van Fort 5 in Edegem huist het Bolwerk. Een coworking en creatieve hub voor ondernemende geesten die graag coworken en samenkomen op een inspirerende plek. Wil je ook deel uitmaken van dit bastion van ondernemerschap, initiatief en het nieuwe werken? Doe een stage bij ons en maak er mee jouw fort van!

Je taken

Je zet zelfstandig een eigen project op poten en zorgt voor het nodige projectmanagement, je ondersteunt Bolwerk events, campagnes en projecten, je neemt de hosting van het Bolwerk op je en onderhoudt contact met coworkers, klanten en leveranciers, je stelt communicatieplannen op en voert ze uit, je zorgt mee voor ons social media en community management, je onderhoudt de database, je bedenkt en voert sales acties uit waaronder prospectie, marktonderzoek, je draagt je steentje bij uitvoerend: koffie zetten, vergaderzalen en events klaar zetten en opruimen

Je profiel

Je ben verantwoordelijk, hands-on en allround, je communiceert vlot en stapt pro-actief op mensen af, je neemt initiatief, bent een teamspeler en een organisator, je hebt interesse in innovatie en creativiteit in business en het nieuwe werken, je kent je weg in sociale media land, je bent creatief en hebt gevoel voor marketing en communicatie, je bent probleemoplossend en resultaatgericht ingesteld, je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands, Engels is een pluspunt, je beschikt over een goede kennis MS Office (Word, Excel, Powerpoint, Publisher). Kennis van beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop is een pluspunt.

Wij bieden

Een toffe en verantwoordelijke stageplaats binnen een jong bedrijf. Geen vergoeding, wel een geweldige leerervaring waarin je in aanraking komt met nieuwe manieren van werken en samenwerken en je professionele netwerk kan uitbouwen.

Interesse?

Stuur je cv met motivatiebrief naar info@blwrk.be ter attentie van Dette van Zeeland

Meer over het Bolwerk

Het Bolwerk is een initiatief rond het nieuwe werken dat ondernemerschap wil stimuleren. We zijn een creatieve hub en coworking voor zelfstandigen, startups en innovatieve bedrijven, gelegen in het prachtige binnenfort van het Fort 5 park in Edegem. Een community van gelijkgestemden die met onze werkdrift de productiviteit verhogen en nieuwe innovaties en kansen creëren voor ondernemende geesten.

Je eigen comfortzone om te vergaderen en brainstormen tussen de bogen van het fort geeft teams extra inspiratie en energie, merken we. Een evenement in dit bijzondere monument organiseren voor klanten of collega's, al dan niet in combinatie met een activiteit in de natuur of een rondleiding door de unieke site, wordt sterk gewaardeerd.

Het Bolwerk beschikt over 2 vergaderzalen (Boardroom tot 10p en Meetingroom tot 20p), 2 multi-functionele zalen (Networkroom 100p) en Auditorium/Classroom 100p) en 2 coworking spaces die afzonderlijk dan wel samen gebruikt kunnen worden voor kick-offs, netwerkevents, recepties, congressen, voor een projectruimte of als break-out. Het Bolwerk heeft state-of-the-art-faciliteiten, een zee aan parkeerruimte en is uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen.

Maandelijks organiseren we een aantal toffe netwerk- en brainstormevents waarin we op originele manier werken aan ieders ondernemerschap, zowel tijdens de ochtend als gedurende lunch of in de avond.

Wil jij deel uitmaken van ons team en herken je je in deze omschrijving? Kom jezelf dan zeker eens voorstellen! Wij zorgen ervoor dat je in het Bolwerk de tijd van je leven beleeft en dat je een heel brede ervaring opdoet.

www.blwrk.be 

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie