16.03.2017

Opleiding UXD The Basics

2 jaren geleden door Marjolein Huygels

Community Manager , House of Innovation

Deelnemen
  • House of Innovation

  • 16/03/2017

  • 09:30

  • Ticket vereist

Wat?

Tijdens deze opleiding leer je de basisprincipes van User Experience Design en ontdek je hoe je gebruikers kan betrekken tijdens een ontwerpproces.

Een goede gebruikerservaring of user experience bereik je door de “gebruiker” centraal in het ontwerpproces te stellen. Een goede user interface is gebaseerd op wat mensen verwachten, hoe ze denken en werken. Degelijk onderzoek naar gebruikers, doelgroepen, taken en context vormen de solide basis voor elk ontwerp. Tijdens deze praktische opleiding worden technieken besproken die het mogelijk maken om gebruikersinzichten mee te nemen in het ontwerpproces.

Voor wie?

Deze opleiding is interessant voor designers, (software) product developers, online marketeers, brand managers, project managers,… iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling/design van mobiele applicaties en websites. Er is geen specifieke voorkennis vereist.


Op het programma:

Basisprincipes van UXD

Belangrijkste terminologie & begrippen

Toepassen van UXD in digitale projecten

Praktische voorbeelden uit gerealiseerde projecten


Door Serge Hufkens

Serge is User Experience Architect bij Monkeyshot. Hij is gespecialiseerd in Mobile UX en wordt helemaal warm van design in de healthcare sector.

Event link: 
http://hoi.be/events/opleiding-uxd-the-basics/
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie