Award gewonnen met je ontwerp? Laat het ons weten!

3 jaren geleden door Guest (niet gecontroleerd)

WijzigenVerwijderen

Antwerpse ontwerpers vallen zo goed als dagelijks in de prijzen. Wist je dat?

Vast wel, maar heel wat mensen dus niet. Jammer, want Antwerpse designers en hun creaties behoren tot de wereldtop en worden terecht (inter)nationaal gelauwerd.

Om prijswinnende ontwerpers dichter bij het brede publiek te brengen en de kwaliteit van Antwerps ontwerp te tonen, startte ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. vorig jaar met de Award Winning Designers, een tentoonstelling die de werken van deze designers twee maanden lang in de spotlight plaatst in de exporuimte van Designcenter De Winkelhaak.

Daarnaast hebben we ook een database aangelegd met alle prijswinnende ontwerpers uit de provincie Antwerpen én de deadlines van de belangrijkste design awards per discipline. Of je nu grafisch vormgever of juweelontwerper bent, bij ons vind je je gading wel.

Momenteel zijn we bezig met de voorbereiding van de expo van 2016 die van februari tot april loopt. En om daar net zoals vorig jaar een topeditie van te maken, hebben we jouw hulp nodig.

Heb jij of het bureau waar je werkt een prijs gewonnen in 2015? Laat het ons dan weten door het formulier via de knop onderaan in te vullen. Zo kunnen wij alvast onze database aanvullen en beginnen nadenken over de scenografie van de tentoonstelling.

Nog vragen of suggesties? Laat het ons zeker weten.

>>SCHRIJF JE IN<<

 

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie