24.10.2015

Brand New Music Event in Antwerp - LIVE MUSIC // DJ's // ART // FOOD & COCKTAILS

3 jaren geleden door Alban & Vero LNCH

Management , Owl Cave vzw

Deelnemen
  • Antwerpen

  • 24/10/2015

  • 20:00

LNCH boost talent van eigen bodem met nieuw live music concept

LIVE MUSIC // ARTS // FOOD & COCKTAILS // DJ's

DJ DELOIN

GO MARCH

PUDDING oO

VITALSKI

MIXMONSTER MENNO (STUFF.)

LNCH [Lynch] is een nieuw eigenzinnig concept in Antwerpen dat zich engageert om muzikaal en artistiek talent een live platform aan te bieden. Talent van eigen bodem, zonder omwegen direct geserveerd aan het publiek. Want te veel talent gaat verloren in de marge. LNCH wordt mede gesteund als startup door KBC Start It en zal 6 maal per jaar op 6 unieke locaties een betoverende avond organiseren met hoogstaande live muzieksets op een al even magische locatie.

LNCH biedt een verassende programmatie aan met aandacht voor een gezonde balans tussen gevestigde waarden en nieuw Belgisch muzikaal talent. Omdat LNCH ook andere kunstvormen wil ondersteunen, zal er ook ruimte zijn voor art expo's van Belgische kunstenaars en food van lokale chefs. Elke editie wordt afgesloten met een uitgelaten dansfeest in de unieke, sfeervolle ruimtes en zullen bijdragen tot de belevenis waar LNCH voor wil staan.

Bereid je voor op de eerste editie van LNCH. Het Antwerpse nieuwe live music & arts concept brengt op zaterdag 24 oktober een mix tussen, rock, groove, future funk, instrumental, cocktails en food by Little Butcher’s Crew.

Elke muziek -en dansliefhebber is welkom op 24 oktober 2015 vanaf 20u in het prachtige koetshuis te Park Spoor Noord voor lekkere cocktails en hapjes op de zalige mixen van DJ Deloin. Vanaf 21u30 spelen voor u Go March en Pudding oO. Om klokslag twaalf uur wordt het winteruur gevierd met een Midnight Tale van nachtburgemeester Vitalski en zal DJ Mixmonster Menno (STUFF.) de avond ten dans afsluiten.

Adres: Hardenvoort 1, Park Spoor Noord, 2060 Antwerpen

Website: www.LNCH-CONCERTS.be

Event link: 
http://www.facebook.com/events/504753529688236/
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie