Nog twee plaatsen vrij voor de derde sessie van Sprekersacademie.

3 jaren geleden door Guest (niet gecontroleerd)

WijzigenVerwijderen

Ken je dat gevoel? Naar tientallen TED-talks en andere inspirerende speeches kijken, maar bij je eigen presentatie volledig de draad kwijt geraken? Of erger, de interesse van jouw publiek zien wegslinken omdat je veel snel praat of je punt niet weet te maken.

We weten hoe het voelt en willen jullie daar bij helpen.

Dit doen we in de vorm van de Sprekersacademie. Dit is een traject waarbij we creatieve ondernemers helpen met het maken van een keynote, presentatie of pitch over hun ondernemerschap die sterk, to-the-point, geloofwaardig en vooral inspirerend is.

En deze hulp komt van niet de minsten. De Sprekersacademie wordt immers verzogd door Peter Perceval (tekst & humor), An Nelissen (speltechnieken) en Marit Stocker (stemcoach) van Inspiring Speech. Grote kleppers met jaren ervaring onder de riem in de presentatie, theater en cabaretierwereld.

Waarom doen jullie dit?

Heel wat creatives zijn ongeëvenaarde meesters in hun stiel, maar hebben vaak moeite met het verwoorden van hun passie en motivatie. Met de Sprekersacademie zien wij een kans om niet enkel hen te helpen, maar ook de hele sector.

Er is namelijk dringend nood aan speakers die de sector op een bevlogen en begrijpelijke manier kunnen vertegenwoordigen op het Creativity World Forum, TEDx, de beurs van Milaan, handelsmissies, presentaties, maar ook op lokale events zoals die van Voka, Essentia,...

Hoe zit het praktisch?

De Sprekersacademie bestaat uit zes livesessies en vijf webinars verspreid over een periode van een twaalftal weken: Elke sessie wordt afwisselend verzorgd door Peter, An en Marrit.

Hoeveel gaat mij dit kosten?

De uiteindelijk prijs is maar 325 EUR.

Zes live sessies en vijf webinars : €1.300 + btw 21%

Inspiring Speech factureert rechtstreeks aan de deelnemer. Het deelnemersgeld wordt dus voor ½ door de ondernemer gefinancierd en ½ door de KMO portefeuille.

Als de deelnemer de cursus succesvol beëindigt via het deelnemen aan de publiekspresentatie waarmee de opleiding wordt afgerond, mag hij voor deze presentatie een forfaitair bedrag factureren aan ANTWERP. POWERED BY CREATIVES van €325 + btw 21%.

De feitelijke kost voor de deelnemer komt daarmee op €325, btw exclusief. 

>>SCHRIJF JE HIER IN<<

1 reacties

Om een reactie te plaatsen moet je inloggen.

Inloggen

afbeelding van Klara De Smedt

Klara De Smedt 07/09/2015 14:56 manager , DE WINKELHAAK | HOUSE OF C

De sessie is intussen volzet! De volgende reeks vangt aan in januari 2016 en zal doorgaan in Turnhout. De reeks van april 2016 zal dan weer doorgaan in designcenter de Winkelhaak. Wil je alvast kandidateren, laat het dan weten via info@apbc.be, we houden je graag op de hoogte.

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie