02.12.2015

Reserveer je gratis ticket voor Belgium’s Best.

3 jaren geleden door Thijs De Ceuster

projectmanager creatieve economie stad Antwerpen & ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. , Stad Antwerpen | Antwerp. Powered by Creatives.

Deelnemen
  • Ikon Event Space - Straatsburgdok-noordkaai 3, 2030 Antwerpen.

  • 02/12/2015

  • 21:00

  • Ticket vereist

Netwerk en feest mee met de Belgische en Europese top van de reclame- en communicatiewereld op Belgium's Best. ANTWERP.POWERED by CREATIVES. zorgt ervoor dat jullie talenten optimaal worden gematcht via de Conversation Starter.


Van 1 tot 3 december 2015 wordt Antwerpen de thuishaven van ruim tweeduizend creatieve denkers en doeners. Eurobest, het belangrijkste Europese festival voor creativiteit in reclame en communicatie, strijkt dan in en rond de Arenbergschouwburg neer.

Naast het dagprogramma van Eurobest valt er ook 's avonds heel wat te beleven en te netwerken.

Stad Antwerpen en de partners van Eurobest nodigen u uit op woensdag 2 december voor Belgium's Best, een avond vol creatief talent, verrassende ontmoetingen en het beste van Belgische bodem.

Wat mag u verwachten? Philip Heylen, schepen voor economie, zet samen met Jens Mortier Antwerpse en Belgische creativiteit in de kijker.

En wat dacht u van een bierproeverij en frieten? Maar ook optredens van Felix Pallas, Hydrogen Sea en Ludoviq en dj-sets van Laston&Geo en Freres Deluxe.

Wees welkom vanaf 21 uur in Ikon Event Space, Straatsburgdok-noordkaai 3, 2030 Antwerpen.

Reserveer uw gratis ticket met code 'borninantwerp': Schrijf hier in!


Vrijkaarten zijn beperkt dus wees er snel bij! 


Belgium's Best maakt deel uit van het programma van Born in Antwerp dat Antwerpse innovatie en creativiteit in de kijker zet. Onder de noemer 'Creative ideas are born in Antwerp, harbour of creativity', zet Antwerpen tot eind 2016 haar creatieve ondernemers en kunstenaars in de spotlights met een ambitieus en gecureerd programma van internationale events, een A-typisch hoofdkwartier en onverwachte interventies. Meer info: www.borninantwerp.be


Event link: 
http://www.bebest2015.com/
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie