Testers voor creatief matchmaking platform gezocht

3 jaren geleden door Stijn Vernaillen

Co-Founder , Creating Collective


Graag nodigen we je op vrijdag 4/12 uit om een nieuw matchmakingplatform rond zakelijk advies & begeleiding uit te testen en je daarbij ook op weg te helpen met je zakelijke vragen.

Agentschap Ondernemen en Flanders DC werken samen met The Creating Collective aan een matchmakingplatform (vroeger de Routeplanner genoemd), dat jullie wil leiden naar begeleiding op maat: door een geschikt groepstraject, een expert, adviseur of een mentor. Dit doen we door matchmaking aan te bieden op basis van jullie profiel en wensen, maar ook door extra mentors aan te trekken.

We hebben tijdens een aantal workshops samen met gebruikers een prototype ontworpen en zijn nu op zoek naar gebruikers die dit willen testen. We willen jou graag uitnodigen omdat je deel uitmaakt van de potentiële doelgroep van het project en omdat jouw ervaring een waardevolle bijdrage kan betekenen voor het project.

We willen jou daarbij de kans geven om een voor jou relevante zakelijke vraag te stellen. Op basis van jouw vraag gaan we dan op zoek naar een geschikte mentor, expert of adviseur die er die dag ook bij kan zijn om jou hierop een antwoord te geven.

Praktische info

De test vindt plaats op vrijdag 4 december in de namiddag bij Namahn, Grensstraat 21, 1210 Brussel en we voorzien een lekker drankje en hapje. Zodra we zicht hebben op alle deelnemers, laten we jou weten hoe laat we jou verwachten.

Hoe zal dit test- en begeleidingsmoment er uit zien?

• 15’ drankje, welkom, inleiding

• 30’ test prototype

• 30’ begeleiding, invullen evaluatieformulier

• 15’ afronding

We horen graag tegen donderdag 26 november of dit kan voor jou. Zo hebben wij de tijd om op zoek te gaan naar een geschikte mentor, expert of adviseur voor jou.

We hopen dat jij er bij kan zijn en kijken uit naar jouw vraag.

Mentoren

Rita Degraeve, CJSM
Marie Delbeke, cultuurinvest
Steven Cleeren, DVL

Jan Seurinck, FDC

peter Bertels, FDC

Patrick Jordens, AIO
Mieke Mallants, AIO
Karien Deboosere, AIO

Veronique Debruyne

Bert Van Wassenhove, Think With People
Carlo Van Baelen

Koen Van Dyck, Koen Van Dijck arts management

Bert Pieters, Dift

Francois De Heel

Aangezien het over een beperkte test gaat kunnen we niet garanderen dat we je aan een mentor gaan kunnen koppelen. We nemen alleszins wel alle vragen door aan de mentoren. Je kan je vraag hieronder posten of mailen naar info@creatingcollective.com  


Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie