OUT/BOX - A CREATIVE JUNGLE

3 jaren geleden door Guest (niet gecontroleerd)

WijzigenVerwijderen

WAT IS OUT/BOX?

Een verzameling van mooiste posters samen met de meest gevatte radiospotjes en innovatieve perscampagnes en de beste high-end publicaties.

OUT/BOX brengt de beste, grappigste en meest ontroerende reclame van 2015 uit het Belgische en Europese landschap, met speciale aandacht voor innovatieve ideeën born in Antwerp.

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en Creative Belgium brengen een eerbetoon aan campagnes die zilver en goud wonnen op het eurobest-festival en de 32ste CCB Awards van Creative Belgium.

Ondanks het feit dat we een klein land zijn, kent België heel wat internationaal gerenommeerd talent dat haar buurlanden vaak achter zich laat op de festivals Cannes Lions en Eurobest.

OUT/BOX - A CREATIVE JUNGLE, is dé uitgelezen plek om kennis te maken met deze creatieve kleppers.

ONTDEK DE WINNAARS

EUROPA

Eurobest, tevens organisator van de Cannes Lions, is ‘s werelds meest vooraanstaande festival voor creativiteit in reclame en marketing. Een keer per jaar brengt het verschillende culturen en communities samen om elkaar te inspireren, interactie aan te gaan en concurrentie aan te wakkeren.

BELGIE

Creative Belgium is een vzw die creativiteit in reclame, design en digitale communicatie promoot, aanmoedigt en beloont. Het jaarlijkse hoogtepunt van Creative Belgium zijn de CCB Awards waar het beste werk uit de reclame- en designwereld wordt gevierd. De winnaars van deze wedstrijd worden gepubliceerd in THE BOOK.

ANTWERPEN

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is het designplatform voor de provincie Antwerpen en ondersteunt designers, brengt hun skills naar andere sectoren en draagt de meerwaarde uit van design.


PRAKTISCH

De expo opent op 10 december en loopt tot 23 januari.

Openingsuren

► Weekdagen van 09u00 tot 18u00

►Zaterdagen van 14u00 tot 18u00

►Op 24 december en 31 december sluit de expo om 16u

► Sluitingsdagen: 25 december en 1 & 2 januari ​​​

Bereikbaarheid

Designcenter De Winkelhaak

Lange Winkelhaakstraat 26

2060 ANTWERPEN

De expo is op vijf minuten wandelen van het Centraal Station en parking Zoo is vlakbij.

ORGANISATIE

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. sloeg de handen in elkaar met Creative Belgium om de knapste creatieve output uit de Europese communicatie- en designsector op één plek samen te brengen.

OUT/BOX - A CREATIVE JUNGLE maakt deel uit van het programma van Born in Antwerp dat Antwerpse innovatie en creativiteit in de kijker zet.

Onder de noemer 'Creative ideas are born in Antwerp, harbour of creativity' zet Antwerpen tot eind 2016 haar creatieve ondernemers en kunstenaars in de spotlights met een ambitieus en gecureerd programma van internationale evens, een A-typische hoofdkwartier en onverwachte interventies.

Meer info op: www.borninantwerp.be

MET DANK AAN

Het creatieve collectief Roedel dat de vormgeving en scenografie verzorgde.

De Zoo van Antwerpen dat planten uit haar exotische tuin uitleende.

CONTACT

Voor meer informatie kan je ons altijd mailen op info[at]apbc.be. Volg ons zeker ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie