15.12.2015

Sprekersacademie #3 toonmoment: van digitale partituren tot upcycling

3 jaren geleden door Guest (niet gecontroleerd)

Deelnemen WijzigenVerwijderen
  • Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

  • 15/12/2015

  • 18:30

  • Ticket vereist

Hoe word je tot tweede beste start-up ter wereld bekroond? En hoe groei je uit tot een bedrijf dat elk aspect van het ontwerpproces onder de knie heeft gaande van branding tot interieur? Op die vragen (en meer) krijg je op 15 december een antwoord tijdens het toonmoment van de derde Sprekersacademie, onze opleiding die ontwerpers vormt tot TEDx-waardige sprekers.

Net zoals bij de vorige edities ben je welkom in Designcenter De Winkelhaak om naar de verhalen te luisteren van Antwerpse ontwerpers gaande van een service designer tot een muzikant-ondernemer.

Dit keer is het de beurt aan Evy Puelinckx (Het Vindingrijk), Arnoud Schoofs (Bump), Bart Van der Roost (Neoscores), Isabelle Dumortier (Design Is Dead), Ilse Nuyens (Attiks) en Dries De Roeck (Studio Dott.) om jullie een hele avond te begeesteren en te inspireren.

Inschrijven kan via de knop bovenaan.

Begin 2016 starten we met de vierde opleiding. Dit keer in Turnhout in samenwerking met het SPK. Wil je deelnemen en je presentatieskills aanscherpen? Laat je gegevens dan achter via deze link zodat wij contact met je kunnen opnemen met verdere informatie.

  Sprekersacademie #2: Anouk Taeymans (Ingenieur-architecte - ByAnouk) | APBC

Event link: 
http://corporate.apbc.be/formulieren/registratie-sprekersacademie-15-december/
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie