Leer de nieuwe generatie ontwerpers kennen op de grootste designconferentie van het land

3 jaren geleden door Guest (niet gecontroleerd)

WijzigenVerwijderen

Op 26 en 27 november vindt INTEGRATED plaats in deSingel te Antwerpen, één van de meest inspirerende conferenties over graphic design en aanverwante disciplines in Europa.

Het ideale moment om up-to-date te geraken van de nieuwste evoluties, maar ook om kennis te maken met een nieuwe generatie ontwerpers.

We bieden daarom Antwerpse designbedrijven de mogelijkheid aan om op één van deze twee dagen neer te strijken in de Blue Lounge om kennis te maken met deze jonge ontwerpers, feedback te geven op hun portfolio's en te prospecteren.

De APBCoffee start om 08u30 en loopt tot 09u30. Tijd genoeg om te zien welke vlees er in de kuip zit. Ontwerpers die tussen hun werk toch iets willen meepikken van de conferentie, zijn welkom om de rest van de conferentie te volgen. Net zoals vorige jaren wordt het weer zéér inspirerend. 

Tickets voor de conferentie zijn via deze link te verkrijgen: https://www.integratedconf.org/

Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen is, vragen we je wel om te kiezen tussen donderdag of vrijdag. Dat kan door deze Doodle in te vullen.

Nog vragen? Laat het weten via in de comments.

Tot dan!

 

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie