FMT | Creatief met leegstand opent nieuwe COWORKSPACE op een unieke locatie in Antwerpen!

11 maanden geleden door Aline Luyten

Concepts & Sales , FMT België NV

Na de verhuis van het Antwerpse Havenbedrijf begin dit jaar opende Port of Creative Antwerp zijn deuren in het voormalige Havenhuis aan het MAS. Dit is een van de projecten van concept- en leegstandsbeheerder FMT die dit pand in beheer heeft genomen in afwachting van de geplande herbestemming.

Met dit initiatief bieden we startups en bedrijven, actief in de artistieke en creatieve sector, betaalbare werk- en atelierruimte aan op een prachtlocatie. Voor hen is dat vaak een meer dan welkom duwtje in de rug. Het is dan ook in dit kader dat we een pop-up coworkspace openen op de vierde verdieping met een uniek uitzicht op de jachthaven en het MAS. De ruimte is volledig ingericht met een beperkt aantal vaste werkplekken voor creatieve ondernemers, er is een vergaderruimte voor 8 personen, een kitchenette met koffie- en theefaciliteiten, wifi, flexibele openingsuren en een plek om even rustig te pauzeren en van het uitzicht te genieten. En dit allemaal voor €175/maand all in voor een vaste werkplek!

Voor meer info of om je plekje te reserveren kan je een mailtje sturen naar sales@fmt-be.com. Veel succes!

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie