Ervaring opdoen via stages?

3 jaren geleden door Dennis Bernaers

Hallo, mede-creatievelingen.

Aan de mensen die stages/internships gedaan hebben bij (grotere) grafische bureaus. Hebben jullie hier veel aan gehad naar de toekomst toe?

Aan de mensen die stages/internships gedaan hebben bij (grotere) grafische bureaus. Hebben jullie hier veel aan gehad naar de toekomst toe?

Aan de mensen die stages/internships gedaan hebben bij (grotere) grafische bureaus. Hebben jullie hier veel aan gehad naar de toekomst toe?

Aan de mensen die stages/internships gedaan hebben bij (grotere) grafische bureaus. Hebben jullie hier veel aan gehad naar de toekomst toe?

MVG, Dennis

22 reacties

Om een reactie te plaatsen moet je inloggen.

Inloggen

afbeelding van Vincent Buyssens

Vincent Buyssens 02/07/2015 09:33 Community Manager , ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Hey Dennis, bedoel je een stage in kader van een opleiding of eerder een onbetaalde stage?

afbeelding van Dennis Bernaers

Dennis Bernaers 02/07/2015 09:59

Hallo Vincent,

Ik bedoel eerder stages na de opleiding, ik zie vaak dat bedrijven (onbetaalde) stages aanbieden in plaats van vacatures voor vast werk plaatsen.

Ik vraag mij af of zo'n stage een goed idee zou zijn om (relevante) ervaring op te doen en dacht hier even te polsen wat de ervaringen zijn.

MVG,
Dennis

afbeelding van William Droon

William Droon 02/07/2015 10:51

Mijn stage was nog deel van mijn opleiding, ik heb er veel geleerd en ik kreeg plezante opdrachtjes met zeer veel eigen inbreng en na afstuderen ben ik nog jaren voor hetzelfde bedrijf blijven freelancen.

Bij mij viel het dus reuze mee maar het hangt mss af van het bedrijf.

Bij kleine (startende) bedrijfjes wordt je het meest geapprecieerd, zijn de jobs het leukst en is er mss meer kans op werk later.

afbeelding van Dennis Bernaers

Dennis Bernaers 02/07/2015 10:53

Hallo William,

Bedankt voor het antwoord, maar ik ben op zoek naar ervaringen met stages buiten verband van opleiding.

MVG,
Dennis

afbeelding van Michiel Meekels

Michiel Meekels 03/07/2015 15:25 Creative , BLEND

Hey Dennis,

mijn vrouw heeft vorig jaar haar goedbetaalde job opgegeven om een onbetaalde stage te gaan lopen (bij een niet nader genoemd) bedrijf, waar ze echt wou gaan werken. Desondanks alle tegenberichten (van het bedrijf zelf) is ze er na ca 4 maanden onbetaalde stage toch aangenomen. Het kan zeker voorvallen, dat je via je onbetaalde stage een werkaanbieding krijgt (in- of extern).

Maar in de meeste gevallen zijn stagiairs (binnen of buiten een opleiding) niet meer dan een zéér handige, goedkope en tijdelijke werkkracht. Ter compensatie kan je als stagiair echt wel zéér relevante ervaring opdoen en meegenieten van de (hopelijk leuke) werksfeer, het netwerk dat je opbouwt en de events die je misschien mee kan volgen.

Als je een onbetaalde stage wilt gaan volgen (en je betaalde job hiervoor opgeeft) wees dan zéér selectief én maak een zeer kritische keuze. (als je interesse hebt ... contact me).

Succes!
M

afbeelding van Dennis Bernaers

Dennis Bernaers 03/07/2015 10:44

Goede morgen Michiel,

bedankt voor je inzicht in de situatie, ik zou ook een betalende job achter mij laten om aan dit avontuur te beginnen.

Ik laat je zeker iets weten!

MVG,
Dennis

afbeelding van Bram Michielsen

Bram Michielsen 03/07/2015 17:16 co-founder , The House of Indie

Voor ik de meer entrepreneurial route ben opgegaan, heb ik een poos geprobeerd om stage te kunnen lopen (o.m. als copywriter) maar daar heb ik verschillende keren te horen gekregen dat de creatieve bedrijven/bureaus in kwestie enkel stages aanbieden in het kader van een opleiding. Het was ironisch genoeg dus zelfs moeilijk om GRATIS werk te vinden. (Ik ben er uiteindelijk nooit in geslaagd.)

afbeelding van Dennis Bernaers

Dennis Bernaers 03/07/2015 18:35

Hallo,

dat klinkt knap lastig.

Maar je bent uiteindelijk goed terecht gekomen met The House of Indie?

MVG,
Dennis

afbeelding van Matthijs De Block

Matthijs De Block 04/07/2015 09:23 Creative Director // Founder , SUPERSERIEUS

Hey Dennis,

Ik vind een stage tijdens een opleiding een goed idee omdat je direct het grote verschil ziet tussen de school en het werkveld. Ik merk zowel bij mezelf als bij mede afgestudeerden dat dit toch een grote invloed maakt op de keuze om verder te doen in de sector dat ze gekozen hebben.

Stages nadat je afgestudeerd bent vindt ik een moeilijke discussie. Er zijn heel veel jongeren die geen job vinden en uit noodzaak een onbetaalde stage zoeken, meestal in de hoop dat daar een job uit voortkomt. In veel gevallen, zoals Michiel Meekels eerder zei is dit niet het geval. Ook is deze onbetaalde stage alleen mogelijk voor jongeren (ik spreek over jongeren omdat ik zelf nog in die doelgroep zit), die ofwel gespaard hebben door tijdens hun opleiding te werken ofwel van goede komaf zijn. Zo wordt er (misschien onbewust) een elite voorgetrokken die het zich kunnen veroorloven om relevante ervaring op te doen in de juiste context.

Ik vindt dat er ten minste een minimum bedrag zou gereglementeerd moeten worden in de sector dat ervoor zorgt dat de mensen die (soms broodnodige) ervaring willen opdoen in de sector daar een vergoeding voor krijgen waar ze mee verder kunnen. Er bestaat bijvoorbeeld ook een programma via de overheid, dat de werkgever via de VDAB een werknemer kan aannemen voor de helft van zijn loon (de ander helft wordt betaald door de overheid), indien en alleen indien die werkgever de werknemer na een jaar aanneemt en een volledig loon uitbetaald.

Nu snap ik dat de creatieve sector heel woelig is en het verliezen van één klant het ontslag van één of meerdere creatieven kan betekenen. Maar als je hoort van jongeren die een jaar stage doen en dan nog niet binnen geraken vindt ik dat er iets aan gedaan moet worden.

afbeelding van Dennis Bernaers

Dennis Bernaers 04/07/2015 19:57

Bedankt voor je inzicht, Matthijs.

Zelf werk ik intussen al iets langer dan een jaar als (grafisch vormgever)/DTP'er, maar zou graag bij een grafisch agentschap werken.
Ik tel waarschijnlijk niet meer als jongere (wat lang gestudeerd) en heb wel een spaarpotje kunnen aanleggen, waardoor geld voor mij tijdelijk minder een issue is.

Om eerlijk te zeggen was ik na het afstuderen ook totaal niet te spreken over onbetaalde stages, omdat zo iets niet te combineren is zonder inkomen/trust fund.

MVG,
Dennis

afbeelding van pieter lesage

pieter lesage 06/07/2015 00:41 partner - ontwerper , Studio Dott.

een reactie van de andere kant... een bureau

Eerst en vooral onbetaalde stages zijn in ons land eigenlijk niet toegelaten buiten het kader van een opleiding, vanaf je afgestudeerd bent moet je voldoen aan de arbeidswetgeving die voorziet in een minimum loon.

Onbetaalde stages zijn altijd voer voor discussie... Aan de ene kant kun je het zien als goedkope werkkracht aan de andere kant is het een kans om ervaring op te doen.

Het stagebeleid van ons bureau (Studio Dott.) is dat alle stages bij ons onbetaald zijn (wat dus betekend enkel studenten), dit doen wij niet om een batterij goedkope werkkrachten te hebben. Maar omdat we voldoende tijd willen kunnen investeren in deze mensen om er zo voor te zorgen dat ze zoveel mogelijk bijleren. Het stukje werk dat ze presteren compenseert de tijd die de andere medewerkers spenderen aan de begeleiding. We maken ook steeds op voorhand met de stagiair een plan wat hij of zij wil bijleren en sturen dit bij tijdens de stage. Stagiairs worden ook aangemoedigd om rond te kijken en vragen te stellen over zaken die ze zien, iedereen die bij ons werkt weet dat hij tijd mag maken om verder duiding te geven of zelfs de stagiair te betrekken in zijn/haar project.

Als een creatief bureau voor iemand moet betalen moet deze persoon ook opbrengen, met als gevolg dat er niet altijd ruimte zal zijn om iets bij te leren.

Vaak krijgen we de vraag van mensen om onbetaald bij ons stage te komen doen na hun studies, maar als we geen open vacature hebben moeten we hier noodgedwongen negatief op antwoorden. Ik blijf het wel een nuttige ervaring vinden voor ontwerpers en raad mensen dan vaak ook aan om eens in het buitenland te proberen. Als je na uw studies nog niet direct wilt gaan werken en overweegt om iets bij te studeren zou ik ook aanraden om in de plaats een stage te overwegen. Maar ge moet wel kieskeurig zijn, uw droombureau zoeken met een goed stagebeleid en als je het gevoel hebt dat je niet voldoende bijleert moet je er iets aan doen.

pieter

afbeelding van Dennis Bernaers

Dennis Bernaers 06/07/2015 13:23

Hallo Pieter,

Bedankt voor de input.

Stages leken mij een leuke manier om relevante ervaring op te doen en tegelijkertijd ook bij te leren.

MVG,
Dennis

afbeelding van Kathleen Art

Kathleen Art 06/07/2015 09:46 Talent Coach , Zowerkthet.be

Hey Dennis,

Je kan je diensten ook als freelancer aanbieden, heb je die piste al eens overwogen? Is maar een ideetje.
Kathleen

afbeelding van Dennis Bernaers

Dennis Bernaers 06/07/2015 13:29

Hallo Kathleen,

Dit heb ik inderdaad al overwogen, maar omdat ik nog geen klantenbasis heb leek het mij beter om nog wat ervaring op te doen via stages.

MVG,
Dennis

afbeelding van Kathleen Art

Kathleen Art 06/07/2015 10:38 Talent Coach , Zowerkthet.be

Even kort over onbetaalde stages buiten opleidingsverband:
- ben je als werkzoekende ingeschreven bij de VDAB, dan hebben stages die tot 4 weken duren geen effect op je wachttijd, duurt je stage langer, dan moet je bij de RVA aantonen dat je stage je kansen op de arbeidsmarkt verhoogt
- ben je niet als werkzoekende ingeschreven en begin je een onbetaalde stage bij een bedrijf, dan ben je geen echte student en geen echte werknemer. Je bouwt dus geen sociale rechten op (vakantie, pensioen, werkloosheid). Ook alles ivm veiligheid en gezondheid op het werk, is niet wettelijk omkaderd.

afbeelding van Klara De Smedt

Klara De Smedt 06/07/2015 13:35 manager , DESIGNCENTER DE WINKELHAAK

Dag Kathleen, maar als je als werkgever iemand te werk stelt, onbetaald en zonder statuut...dan ben je per definitie toch in overtreding...of ben ik mis?

afbeelding van Michiel Meekels

Michiel Meekels 06/07/2015 13:47 Creative , BLEND

Ik vind dat dus echt een interessante discussie. Want ik weet maar al te goed dat er met stages gesjoemeld word ... jammer dat er hier niet echt een duidelijke communicatie over bestaat.

afbeelding van Klara De Smedt

Klara De Smedt 06/07/2015 13:53 manager , DESIGNCENTER DE WINKELHAAK

We zijn er bij deze aan aan 't werken hé Michiel. :)
Alles uitvlooien en komen tot een nuttige synthese en leidraad voor zowel afgestudeerden als werkgevers.

afbeelding van Kathleen Art

Kathleen Art 06/07/2015 13:55 Talent Coach , Zowerkthet.be

Klopt. De vakbonden pleiten al een hele tijd voor een betere omkadering van onbetaalde stages, en zijn in principe geen voorstander van onbetaalde stages tout court. Er is nog wel de mogelijkheid om iemand als vrijwilliger aan te nemen, maar dan moet je als werkgever weer aan een aantal parameters beantwoorden. Het kan bijvoorbeeld enkel bij een organisatie zonder winstoogmerk.

afbeelding van Boyan Demortier

Boyan Demortier 23/07/2015 17:49

Uit ervaring kan ik bevestigen dat de communicatie vrij stroef verloopt. Na mijn eerste maand zoeken naar werk, werd al snel duidelijk dat ervaring voorop geschoven wordt, dus als pas afgestudeerde kon ik weinig tot niets relevant voorleggen. Ik besloot dus het stageverhaal te bekijken. De VDAB stuurde mij naar de RVA en mijn plaatselijk kantoor had geen flauw benul hoe dat in elkaar zat. Ze vonden dan na lang zoeken iets in hun reglement dat stelde dat ik via een persoonlijke brief naar de directie om goedkeuring moest vragen. Zowat de traagste manier van werken. Heel lang geen antwoord gehad, maar intussen ook gewoon werk blijven zoeken. Na nog een paar keer aandringen gedurende een viertal maanden, uiteindelijk dit antwoord gekregen van een directielid Werkloosheidsreglementering en Geschillen:

"Tijdens uw beroepsinschakelingstijd (BIT), kunt u zonder 'goedkeuring' van de RVA en zonder dat u daar aangifte van moet doen een stage in een professioneel milieu volgen (onderneming, VZW …) volgen die uw inschakelingskansen op de verloonde arbeidsmarkt verhoogt.
U moet wel beschikbaar blijven voor de arbeidsmarkt.

De stage kan de vorm aannemen van een beroepsinlevingsovereenkomst (BIO). Het gaat om een stage op de werkvloer (moet het voorwerp vormen van een overeenkomst), tijdens dewelke de stagiair bepaalde kennis en vaardigheden verwerft bij een werkgever, zoals voorzien in de wet van 02.08.2002 (artikelen 104 tot 112) (BS 29.08.2002). Deze overeenkomst vormt evenmin beletsel voor het geldige verloop van de BIT.
Het feit dat er eventueel een vergoeding wordt gestort aan de stagiaire, vormt geen beletsel voor de geldigheid van de beroepsinschakelingstijd. "

Ze voegden ook nog toe dat ze dit antwoord eveneens gingen verzenden naar mijn plaatselijk RVA kantoor, omdat het duidelijk was dat zij daar niets van afwisten.

afbeelding van Bart Claeys

Bart Claeys 06/07/2015 21:07 Founder , Creativeskills

Creativeskills.be heeft er een poos geleden over geblogd (zie link hieronder) met een onvoorziene storm aan reacties tot gevolg. De realiteit is dat de wetgeving super onduidelijk is, en dat stages voor allerhande redenen worden gebruikt/misbruikt. Zo werd de proefperiode sinds het eenheidsstatuut afgeschaft en worden sommige stages nu gebruikt als proefperiode. Dat is vooral duidelijk als de werkgever vermeldt dat een voltijdse job aan het einde van de stage zal worden aangeboden. Andere stages worden dan weer gezien als gratis werkkracht, waar we bij Creativeskills.be zeer streng op toezien. Zo publiceren we bijvoorbeeld geen stages als het aantal stageplaatsen groter is dan het aantal werknemers bij het bedrijf (ja, dat komt dus werkelijk voor). Of als het duidelijk is dat de werkgever eigenlijk geen stagiairs zoekt, maar voltijdse werknemers (de stagerubriek misbruikt om hun voltijdse jobs onder de aandacht te krijgen). Ook stageplaatsen waarbij zeer dringend naar stagiairs wordt gezocht halen bij ons de eindmeet niet. We zijn dus streng, maar toch halen vele stages onze rubriek, kijk maar even:
http://creativeskills.be/stages/

Artikel over onbetaalde stages:
http://creativeskills.be/articles/onbetaalde-stages-zijn-illegaal/

afbeelding van Bart Claeys

Bart Claeys 06/07/2015 21:13 Founder , Creativeskills

Als je op zoek bent naar een stage, neem dan zeker contact op met jouw favoriete bedrijven, ook al bieden zij geen officiële stageplaats. Durf ook buiten de grenzen te kijken. Ikzelf heb zo mijn eigen stages georganiseerd in San Francisco en Stockholm. In beide steden heb ik telkens drie maanden (tijdens zomervakanties) bij een interactief bedrijf gewerkt. Het leuke aan deze format is dat je tegelijk een beetje kan reizen, of op z'n minst een nieuwe stad kan leren kennen. En hoewel deze stages onbetaald waren, werd ik op het einde van de rit toch steeds vergoed.

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie