01.12.2016

Een webshop iets voor jou?

2 jaren geleden door Pia de Jager

Project officer , Production Office

Deelnemen
  • TAKEOFFANTWERP_ Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen

  • 01/12/2016

  • 18:00

Een webshop iets voor jou?

Op donderdag 1 december kan je in het kader van TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE deelnemen aan een gratis infosessie over e-commerce. Tijdens deze sessie kom je te weten hoe je van start kan gaan met een eigen webshop.

Deze infosessie duurt 90 minuten. We starten met een verwelkoming door Marie Schoeters, starterscoach van de Stad Antwerpen. Vervolgens wordt er een speeddate georganiseerd met verschillende dienstverleners en een student-ondernemer met een eigen webshop. Zodoende kun je een antwoord krijgen op al je fiscale, financiële en praktische vragen rond de opstart van een eigen webshop. Bij aankomst wordt een kleine maaltijd verzorgd. Als afsluiting kan je gezellig netwerken met experts en ervaringsdeskundigen aan de open bar.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met FOD Economie, BELFIUS & SBB Accountants & Adviseurs.

PRAKTISCH

Donderdag 1 december, 18h00 - 20h00

@TAKEOFFANTWERP, Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen

Deelname gratis, inschrijven verplicht via e-mail naar Marie.Schoeters@stad.Antwerpen.be


TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

Event link: 
http://www.takeoffantwerp.be/single-post/2016/11/20/Een-webshop-iets-voor-jou
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie