14.11.2017

Een panelgesprek met een hoop jonge ontwerpers! En véél koffie uiteraard!

1 jaar geleden door Nico Dierickx

Community Manager , ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Deelnemen
  • deSingel

  • 14/11/2017

  • 08:30

De koffie van de diamantsector is nog niet koud of we plannen alweer een zeer interessant netwerkmoment. Deze keer is het decor de supergezellige Blue Lounge van de Singel, op dinsdag 14 november op het kunstenfestival Integrated2017.

Georganiseerd door Sint Lucas, biedt dit tweejaarlijkse kunstzinnige festival een ruwe blik op design, kunst en maatschappij. Het motto voor deze tweedaagse editie luidt:
BETWEEN CREATIVITY AND CRIMINALITY:
THE ART AND DESIGN OF THE CIVIL DOMAIN

Op Integrated2017 worden de grenzen van het civiele domein opgezocht aan de hand van exposities en lezingen door internationale topkunstenaars en compagnies.
Één van de sprekersensembles, de Young Ones National Neographic of kortweg YONN, heeft speciaal voor ons een panel opgebouwd. Onder leiding van Jonathan Stuyven (jawel, de baas van BAAS) kan je naar hartenlust vragen stellen en de discussie aangaan. We zullen het onder andere hebben over de inspiratiebubbel, aangevuld met een aantal prangende vragen die al heel wat discussie hebben opgewekt in onze Facebookgroep.
Dus: klinkt YONN wel als een groep ontwerpers waarmee jij wel een koffietje wil drinken? Kom dan gewoon langs, want het is gratis. Bovendien bieden we een uniek voorsmaakje van wat Integrated2017 zoal in petto heeft voor de kunst- en designfreak.

Inschrijven voor het panelgesprek (en de twee miljoen gratis koffiekoeken) kan op http://apbcoffee18.eventbrite.nl/

Ook kan je exclusief via ons een dagticket kopen, wat niet mogelijk is via de gewone weg aangezien er zo enkel combitickets te verkrijgen zijn. Het APBC-dagticket geeft je op 14/11 toegang tot alles van Integrated2017!

Er zijn er slechts 50 beschikbaar via deze link: https://goo.gl/x5BXkv

Event link: 
http://apbcoffee18.eventbrite.nl
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie