07.02.2018

Co-creatietrajecten 2018 | infosessie voor KMO zaakvoerders. MECHELEN

9 maanden geleden door Klara De Smedt

Deelnemen
  • Oh! Mechelen, Kannunik de Deckerstraat 20a.

  • 07/02/2018

  • 09:00

  • Ticket vereist

Vandaag zijn termen als bitcoins, elektrische wagens, Uber en hernieuwbare energie schering en inslag. Toch doet een straf verhaal over die Nijvelse bende ons plotsklaps terugblikken naar de maatschappij van dertig jaar geleden. Was toen alles anders? Uiteraard! Technologie was anders, net als de mentaliteit, de bedrijfscultuur, onze economie en de digitale wereld. Maar is uw bedrijf intussen ook veranderd? Staat innovatie hoog genoeg op uw bedrijfsagenda?

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het regionale samenwerkingsplatform dat kruisbestuiving tussen de creatieve sector en traditionele sectoren concretiseert in heel de provincie Antwerpen, biedt u de kans om dit uit te zoeken. Via een gesubsidieerd co-creatietraject op maat van zaakvoerders, helpen wij u innovatie te realiseren op de eigen werkvloer. In samenwerking met onze partners in Mechelen en Turnhout wordt dit traject binnen de provincie zo verspreid mogelijk georganiseerd.

HOE ZIET ZO’N TRAJECT ERUIT?

Een inleidende sessie beantwoordt al uw vragen en helpt u beslissen of u in het traject stapt. Deze sessie is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Eens ingestapt leert u in een hands-on workshop de noden of uitdagingen van uw KMO duidelijk en concreet te kaderen.

Dit resulteert in een krachtige ‘pitch’. Deze pitch is de basis voor de matchmaking met een creatieve expert. KMO’s en creatieve onder-nemers krijgen de kans zich aan elkaar voor te stellen en aan het einde van de rit beslist u als KMO met wie u het verdere traject doorloopt.

In de drie workshops die daarop volgen ligt de focus op creatie en realisatie. Veldonderzoek genereert diepere inzichten over uw KMO, waarna er prototypes en concretere oplossingen volgen. Realisatie, implementatie en business modelling horen hier vanzelfsprekend bij. Dit vraagt uiteraard tussentijdse opvolging van u als zaakvoerder.

Tijdens het slotevent worden alle KMO’s samen-gebracht om hun resultaten te bespreken.

WAT KOST HET?

De co-creatietrajecten van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. kaderen binnen een Europees subsidieproject (EFRO). Hierdoor betaalt u uitsluitend de consultancy van de creatieve innovatie expert gedurende het traject, dit is €2.000 + btw.

De volledige omkadering en facilitatie van het traject wordt vanuit het subsidieproject aangeboden.

U krijgt een traject ter waarde van €7.560 + btw voor minder dan de helft van de prijs: zo’n kans krijgt u niet elke dag!

CRITERIA VOOR DEELNAME

U bent zaakvoerder van een KMO gevestigd in de provincie Antwerpen.

U bent overtuigd van het belang van innovatie en wenst de mogelijkheden en impact ervan uit te zoeken.

U hebt een gezonde interesse in een intensieve samenwerking met een creatieve expert, die uw bedrijf vanuit een nieuwe invalshoek zal doorlichten.

U staat open om traditionele (werk)metho-des uit te dagen.

U volgt persoonlijk de inleidende sessie en de vijf workshops en voorziet tussentijds de nodige opvolging.

U is beschikbaar op volgende data, telkens tussen 13 en 17u: 28 februari - 16 maart - 29 maart - 24 april - 18 mei 2018

U is beschikbaar voor het slotevent op 31 mei 2018, van 20u tot 22u.

REGISTRATIE

Graag bevestiging van uw aanwezigheid tijdens de infosessie op 7 februari in Mechelen kan via info@apbc.be

Event link: 
https://apbc.be/cocreatie
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie