26.06.2018

Buzzkruit 2018: clash of the creative generations!

16 dagen geleden door Nico Dierickx

Community Manager , ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Deelnemen
  • UAntwerpen - Ambtmanstraat 1 - 2000 Antwerpen

  • 26/06/2018

  • 18:30

  • Ticket vereist

Buzzkruit is back!

Voor alle jonge talenten uit de creatieve opleidingen organiseren we een Buzzkruit als vanouds: met een speeddate. Deze Buzzkruit is er specifiek voor afgestudeerden of laatstejaars die creatief én ambitieus zijn. De deuren staan open voor al wie zich daardoor aangesproken voelt: grafisch vormgevers, PR wonders, productontwikkelaars, webdesigners, (interieur)architecten, (multi)media experts, innovatiestrategen of andere mirakelmensen!

Een vijftigtal creatieve ondernemers, ontwerpers en bureaus zullen op 26 juni klaarzitten om minstens evenveel studenten op een wip en een kik te leren kennen. Hou dus naamkaartjes, portfolio's en schoenmaten bij de hand om optimaal het ijs te breken en gebruik te maken van die belangrijke eerste indruk.

Uiteraard zouden we ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. niet zijn als we de hele avond niet zouden afsluiten met een netwerkevent. Hier kan zowel creative als werkzoekende student nog zijn of haar oogappel eens duchtig aan de tand voelen.

PROGRAMMA

18u30: ontvangst

19u00: allen naar aula 2.03 voor twee boeiende speeches van onder andere Stefan Van Ouytsel (Pinkoliv, Yellow Window)

19u30: start van de speeddate

21u00: einde speeddate en start netwerkevent

Inschrijven (zowel bureau als jong talent): http://buzzkruit2018.eventbrite.com

Event link: 
http://buzzkruit2018.eventbrite.com
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie