20.11.2017

Boost your business - ontdek hoe je jouw creatief bedrijf kan laten groeien

12 maanden geleden door Stefan Van Ouytsel

founder , PinkOliv

Deelnemen
  • Egide Walschaertsstraat 22A, 2800 Mechelen

  • 20/11/2017

  • 13:30

  • Ticket vereist

Wil je weten hoe je jouw bedrijf (snel) kan laten groeien? Maar heb je geen tijd om op zoek te gaan naar de juiste experten? Of ben je al snel aan het groeien en wil je die groei financieren? Komt je sales niet goed van grond of wil je zicht krijgen op subsidies? Kom dan op 20 november naar ‘Boost your Business’ bij ShopWeDo in Mechelen.

Ga op deze inspiratiedag voor snelle groeiers in dialoog met topondernemers en experts tijdens de Scale-Up talks laat je inspireren tijdens een boeiend bedrijfsbezoek aan de disruptieve e-commerce speler ShopWeDo en praat na met een hapje en drankje in de Warehouse lounge.

Drie redenen om er zeker bij te zijn op Boost your Business:

Scale-Up talks

Jonge bedrijven en snelle groeiers gaan in dialoog met succesvolle groeiers en experts zoals Kim Ciers en Ivo Van den Goor(ING), Wim Voss (New World), Kenny Van Paesschen (ShopWeDo), Bert Reekmans (Innovatiecentrum) en Eric Lippens van Nonoma. Heel wat thema’s komen aan bod zoals financiering, subsidies, e-commerce, marketing & sales.

Inspirerend bedrijfsbezoek

Laat je inspireren door het groei- en financieringsverhaal van Shopwedo vanuit de mond van Kenny Van Paesschen, oprichter en bezieler van ShopWeDo.

Nieuwe contacten leggen in de Warehouse lounge

Geniet van een hapje en drankje in de Warehouse lounge en praat na met andere snelle groeiers en experten. De catering wordt voorzien door Hungry4More, een foodtruck start-up die ambities heeft om snel door te groeien.

Event link: 
https://www.voka.be/activiteiten/boost-your-business-gratis-inspiratiedag-voor-j...
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie