27.10.2016

BELGIAN ESSENTIALS GALLERY [BEG], het nieuwe shopconcept van DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK is open!

2 jaren geleden door Klara De Smedt

Deelnemen
  • DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK

  • 27/10/2016

  • 18:00

BELGIAN ESSENTIALS GALLERY [BEG] is een minimalistische galerij waar je uitsluitend Belgisch design van hoge kwaliteit kan kopen. DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK  stelde strikte voorwaarden aan de nieuwe collectie: enkel praktische en authentieke 'Belgian Essentials' met een correcte prijs/kwaliteitsverhouding haalden de eindstreep.

'Belgian Essentials' zijn ontwerpen die uitstralen wie -wij Belgen- zijn, met wat surrealisme of droge humor. Producten die gekoesterd werden door vakmanschap, waarvoor geploeterd en gevloekt werd, maar die er stáán: iconen die blijven. Elk product straalt een dosis gezond verstand of originaliteit uit en steekt kwalitatief uit boven andere, soortgelijke producten.

ORGANISATOR

DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK is een incubator voor creatief ondernemerschap in Antwerpen. Gelegen in ‘2060’, een wijk die nood heeft aan imagoverbetering en diversifiëren, is het onze doelstelling een nieuw publiek in de wijk aan te trekken en creatief ondernemerschap te stimuleren. Naast een expositieruimte, lunchroom en designshop huisvesten we gemiddeld 30 creatieve ondernemingen in een gespecialiseerd bedrijvencentrum, goed voor meer dan 75 ontwerpers die we begeleiden in de groei van hun onderneming. Kruisbestuiving en multidisciplinaire samenwerking is dagelijkse kost en willen we doortrekken in concrete projecten.

#IKKOOPBELGISCH

Met de “Ik koop Belgisch campagne”, zetten Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen labels van eigen bodem via verschillende acties in de verf. We moedigen consumenten aan om Belgisch te kopen en dat trots uit te dragen. #ikkoopbelgisch is immers een optie voor shoppers met verschillende stijlen en budgetten. Dat inzicht leidt meer dan eens tot een "aha-ervaring”, zo bewijst ook onze collectie!

GRAND OPENING

Op 27 oktober 2016 opent BELGIAN ESSENTIALS GALLERY officieel de deuren met een vernissage, van 18 tot 22 u. Je bewondert er onze fraaie collectie van 'Belgian Essentials' met een drankje in de hand of maakt een praatje met een van de ontwerpers. Die avond worden ook de drie winnaars van onze 'TOP 3-wedstrijd' bekend gemaakt én lanceren we onze vernieuwde webshop www.100grdesign.be

OPENINGSUREN

Weekdagen van 9 tot 18u, zaterdag van 10-16u, gesloten op zon- en feestdagen
DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen
Op wandelafstand van het centraal station en met openbare parking ZOO voor de deur.
info@winkelhaak.be T +32 (0)3 727 10 30

Event link: 
http://www.winkelhaak.be/shop
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie