Bedrijven gezocht voor jobevent Buzzkruit!

1 jaar geleden door Nico Dierickx

Community Manager , ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Buzzkruit is back! Ditmaal focussen we ons op creatieve laatstejaarsstudenten en pas afgestudeerden. Zij kunnen op ons jobevent een job of stageplaats vinden en we brengen hen op Buzzkruit dus in contact met potentiële werkgevers.

Heeft jouw bedrijf wel wat openstaande vacatures voor creatieve profielen en/of nemen jullie met plezier studenten onder de vleugels tijdens een bedrijfsstage? Mis dan zeker de kans niet om post te vatten op BUZZKRUIT en om zo bijvoorbeeld naast VRT plaats te nemen.

Waarom deelnemen?

Talent ligt niet zomaar voor het rapen. De zoektocht naar de juiste skills en persoonlijkheden die perfect passen binnen het huidige team loopt ook niet altijd vaneen leien dakje. Tijdens BUZZKRUIT hoef je zelfs niet te zoeken, en komen de werkzoekenden naar jou toe. Je komt daarenboven als eerste in contact met een nieuwe lading fris talent, dat bruist van enthousiasme en ambitie. Samen met slechts een tiental andere bedrijven krijg je met andere woorden een exclusieve primeur op de jobmarkt!

BUZZKRUIT mikt op een 140-tal deelnemende jongeren, uit creatieve opleidingen zoals:

 grafisch ontwerp
 (interieur)architectuur
 productontwikkeling
 interior & service design
 ondernemerschap en innovatie
 cross media management
 marketing
 multimedia en communicatietechnologie
 media en entertainment business
 creative technologies and entrepreneurship

Hoe neem ik deel?

Je wil deze unieke kans niet aan jou voorbij laten gaan en er zeker van zijn dat je bedrijf één van de standhouders op BUZZKRUIT wordt? Deelnemen doe je als volgt:

Deelnameprijs

Voor deelname aan BUZZKRUIT betaal je als bedrijf €500 (excl. BTW). Deze deelnamekost omvat:

- Een stand op de joblounge
- Vermelding in de brochure
- 4 dagtickets (twv €65 per ticket) voor Us by Night, geldig op 23 november 2017
- Catering

Inschrijvingsprocedure

Je kandidaat stellen kan tot en met vrijdag 27 oktober 2017 via e-mail aan sara@apbc.be. Let wel, we kunnen geen beschikbare plaats garanderen tot 27 oktober. Het aantal standen is beperkt en we streven bovendien naar een zo uitgebreid en divers mogelijk aanbod van jobmogelijkheden naar de studenten toe. Ben je dus graag zeker van je plaats, laat dan zo snel mogelijk weten welke stageplaatsen en jobmogelijkheden jouw bedrijf te bieden heeft.

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie