24.06.2016

Audience Takes The Stage at CreativeMornings/Antwerp

3 jaren geleden door Wenke Mast

Host , CreativeMornings/Antwerp

Deelnemen
  • Idealabs, Lange Klarenstraat 19, Antwerpen

  • 24/06/2016

  • 08:30

  • Ticket vereist

Tijdens onze laatste CreativeMornings-sessie voor de zomerstop - terug in september! -  geven we het woord aan onze community. Valerie, Lenny en Luis komen geregeld inspiratie opdoen tijdens onze events. Nu is het aan hén om ons kort maar krachtig te inspireren rond het internationale CreativeMornings-thema Broken.

Jullie ontmoeten Valerie Rousseau tijdens elke CreativeMornings-sessie. Zij is het die jullie elke maand boordevol enthousiasme onthaalt. Deze maand heeft ze een verrassing voor ons! Goed voor een - al dan niet - gebroken lichaam en geest…maar eigenlijk vooral heel leuk.

Lenny scarlenn Benaïcha is a jack of all trades & a master of some. Hij is artistiek, creatief, technologisch, ondernemend en tegenwoordig actief als digitaal strateeg, startup coach, brand- en growth manager. Lenny komt vertellen over hoe je soms heel diep kan gaan. Zo diep dat je nét niet breekt. Hij focust op de gevaren die daarin schuilen voor creatives, maar ook op de manier waarop we ermee om kunnen gaan.

Luis Zamorano Garrote is architect en oprichter van ENOFSTUDIO ARCHITECTUUR in Antwerpen. Dat is een jong architectenbureau dat focust op binnenstedelijke projecten en discrete inpassingen op vaak gebroken plaatsen. De overgebleven kieren en spleten in de stad opvullen en opladen, dat is voor ENOFSTUDIO dé uitdaging. Zo wil het bureau een steentje bijdragen aan de stedelijke verdichting en tegelijkertijd de woonnood aapassen.

Event link: 
https://creativemornings.com/talks/antwerp-audience-takes-the-stage-291
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie