19.01.2017

APBCoffee #14: Saskia Neirinckx & pers en PR voor ondernemers

2 jaren geleden door Guest (niet gecontroleerd)

Deelnemen WijzigenVerwijderen
  • Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

  • 19/01/2017

  • 09:00

  • Ticket vereist

Het nieuwe jaar zetten we op 19 januari in met de nodig dosis inspiratie, humor, koffiekoeken en cava.

Huwelijksfotograaf Sven Soetens komt z'n goede voornemens met jullie delen en PR-koningin Saskia Neirinck zal een crash course 'omgaan met pers voor ondernemers' geven.

Sven Soetens is al ettelijke decennia bezig met fotografie, maar koos een aantal jaar geleden het pad van de journalistieke fotografie en past deze technieken nu toe in z'n huwelijksreportages. Hij is niet enkel een getalenteerd vakman, maar ook iemand met een gezond gevoel voor humor. 

Daarom dat we erg benieuwd zijn naar z'n nieuwjaarsbrief met goede voornemens die hij met jullie de 19de wil delen. Bekijk alvast onderaan z'n APBC Inspiration Talk om een idee te krijgen van wat je mag verwachten.

APBC Inspiration Talk: Sven Soetens (Posi-Tief) | Sprekersacademie

Saskia Neirinckx van het PR-agency The Wicked PR is ook van de partij en zal handige & praktische tips delen over hoe je als ondernemer de pers moet benaderen. Journalisten worden dagelijks overspoeld met persberichten, dus je boodschap helder en op de juiste manier brengen is erg belangrijk.

Saskia doet al jaren de PR van heel wat prestigieuze (creatieve) bedrijven en kent dus de klappen van de zweep. Haar presentatie op de APBCoffee is dus niet te missen.

Deze APBCoffee is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. De link om je in te schrijven vind je onderaan. 

Om het nieuwe jaar feestelijk feestelijk te starten, voorzien we naast de gebruikelijk koffie & koeken ook een glaasje cava. 

Cheers!

19.01.2017 - 09u00 - 12u00 | Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26 2060 Antwerpen 

| INSCHRIJVEN | 

Event link: 
http://bit.ly/APBCOFFEE14
Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie