ANTWERP IS POWERED BY AWARD WINNING DESIGNERS!

9 maanden geleden door Dette van Zeeland

Organisatie, team en start-up coach en community manager , Golven Maken

Meer dan 20 Antwerpse creatieve professionals kregen in 2017 een onderscheiding voor hun werk!

Wij zijn trots op onze creatieve talenten. En dat is terecht. Ook dit jaar vielen er meer dan 20 designers en creatieve professionals in de prijzen. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES brengt de Antwerpse winnaars van prijzen in verschillende designdisciplines dit jaar voor het voetlicht met een uitzonderlijke campagne in een medium van deze tijd: video.

De meer dan 20 ‘Award Winning Designers’ die in de provincie Antwerpen wonen of hier hun creativiteit ontwikkelden, wonnen deze keer nationale of internationale prijzen in categorieën als productontwerp, grafische vormgeving, fotografie, media en service design. We houden de namen van de winnaars nog even geheim, eind januari wordt de volledige lijst bekend gemaakt.

In samenwerking met productiehuis De Machine, dat haar sporen al verdiende met audiovisuele content over creatief ondernemerschap, wordt van elke Antwerpse Award Winning Designer een tijdloos en gepassioneerd één-minuten-portret gemaakt dat een visitekaartje is voor de maker maar ook voor de provincie Antwerpen, die haar creatieve community op handen draagt.

Wij zijn blij dat dit talent en vakmanschap erkend wordt door de sector. Met deze campagne willen we het brede publiek de kans geven om de -vaak onbekende- ontwerper achter het product, de bedenker van de campagne en de maker van het beeld te leren kennen en de drijvende krachten achter de Antwerpse creatieve economie zichtbaar maken.

De video’s worden in het voorjaar via verschillende kanalen verspreid en in maart officieel gelanceerd tijdens een evenement in hartje Antwerpen. Hierop wordt ook het Antwerpse bedrijfsleven uitgenodigd, wat tegemoet komt aan een andere doelstelling: het stimuleren van co-creatie tussen de verschillende sectoren en het benadrukken van de meerwaarde van creativiteit voor bedrijven van morgen.   

Wij hopen van harte dat jullie de aankomende campagne mee steunen door te liken en delen! 
Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren:

Klara De Smedt – 03 727 10 30 – klara@winkelhaak.be
Dette van Zeeland – 04 95 73 29 75 – dette@apbc.be

www.apbc.bewww.awardwinningdesigners.be 

Antwerpen POM Provincie Antwerpen Winkelhaak Universiteit Antwerpen Antwerp Management School Karel de Grote-Hogeschool Sint-lucas EFRO Europese Unie